Arkil i Silkeborg søger faglig stærk og dynamisk kalkulatør/tilbudsberegner

Arkil er blandt Danmarks største entreprenørvirksomheder. Vi har cirka 2.100 medarbejdere og en omsætning på 3,9 mia. kroner. Med mere end 80 års erfaring fra branchen bliver du en del af en stærk og succesrig virksomhed, der også arbejder i den grønne omstillingLæs mere på arkil.dk

Sæt dit tydelige aftryk

Din base bliver på vores kontor i Silkeborg, som står for vores entreprenøraktiviteter og beskæftiger sig med alle former for anlægsarbejde. Læs mere om vores projekter på arkil.dk

Du kommer i tæt samarbejde med afdelingschefen til at udforme og gennemføre tilbudsarbejde på baggrund af det foreliggende udbudsmateriale. Anlægsopgaverne er typisk indenfor vej-, jord-, afløbs- og forsyningsledningsarbejder samt spuns- og betonarbejder, i forskellige kombinationer og sammenhænge. Evt. kalkulationsarbejde for spuns- og betonarbejderne varetages af dine kolleger, men resultatet skal indarbejdes i vores samlede tilbudsmateriale.

Du sikrer fremtidige projekter

Som kalkulatør/tilbudsberegner får du en vigtig rolle i afdelingen, hvor du er med til at sikre fremtidige opgaver, som dine kolleger fører ud i livet. Du formår at fordybe dig i kalkulationsarbejdet og regne opgaverne igennem, dels indenfor Arkils egenproduktion og dels ved indarbejdelse af tilbud fra underentreprenører. I vores tilbudsarbejde indgår ofte beskrivelser, hvor vi skal redegøre for bl.a. proces- og projektstyring, tidsplanlægning, faseplaner mv., så det er en fordel, hvis du også kan begå dig på skrift inden for disse områder.

Du er god til at granske, risikoafdække, gennemskue tidsplaner, se løsninger, skabe et godt overblik over indhentede / forhandlede priser og til at beskrive dine forudsætninger for prisen.

Du er af natur kreativt tænkende og nyder at bringe dine idéer i spil. Du er i tæt dialog med vores leverandører og tilegner dig kendskab til de nyeste muligheder, markedet tilbyder, for at vi hele tiden udvikler os. Du forstår, at vi er til for kunderne, og at vi ved ordentlighed opbygger relationer, der rækker mange år ud i fremtiden. 

Vi tilbyder

Hos os får du et selvstændigt og udviklende job i en virksomhed, der er kendt for sit høje kvalitetsniveau.

Du vil indgå i en afdeling, hvor omhyggelighed og samarbejde er nogle af nøgleordene. Hvis du har ambitioner om at ”sidde for bordenden” og styre tilbudsprocessen frem mod at få tildannet et vindende tilbud, herunder indsamling af input fra flere tilbudsmedarbejdere, så deadlines overholdes, så er dette også en mulighed.

  • Pensions-, sundhedsforsikrings- og kørselsordning
  • Et job, hvor der er kort fra tanke til handling
  • Gode muligheder for personlig og faglig udvikling, hvor du har indflydelse på opgaveløsningerne og struktureringen af egen arbejdsdag, der som udgangspunkt foregår på kontoret, men i særlige tilfælde også kan foregå hjemmefra
  • Efteruddannelse er en del af Arkils medarbejderpolitik
  • Selvstændigt ansvar i en organisation med en uformel tone
  • En flad organisationsstruktur og højt til loftet
  • Du indgår i vores tilbudsgruppe i tæt samarbejde med vores øvrige dedikerede medarbejdere, som vi planlægger at udvikle og øge over de kommende år

Din adgangsbillet til jobbet

Du har kalkulationserfaring fra entreprenørbranchen eller beslægtet branche. Du har en uddannelse som ingeniør, bygningskonstruktør eller tilsvarende og kan arbejde struktureret og omhyggelig med din arbejdsopgaver. Du fremstår professionel, ordentlig, ærlig, og du besidder et højt drive og masser af gå på mod.

Ansættelsesvilkår

Du ansættes som månedslønnet funktionær, hvor lønnen fastsættes efter aftale og i forhold til dine kvalifikationer. Som ny medarbejder bliver du introduceret og oplært, så du kommer godt fra start i jobbet. Du får gode muligheder for efteruddannelse, god pensionsordning og sundhedsforsikring. 

Er du interesseret i stillingen

Send os din ansøgning, CV og relevante eksamenspapirer. Af hensyn til GDPR-lovgivningen modtages ansøgninger kun digitalt via linket "Send ansøgning".

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Leif Thomsen på 40 35 19 63 

Vi opfordrer alle, uanset køn og etnicitet, til at søge stillingen.

Din ansøgning behandles fortroligt.

Vi læser løbende ansøgningerne igennem og indkalder løbende til samtale frem til ansøgningsfristen.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Ansøg
Del i dit netværk Del på Facebook Del på LinkedIn Udskriv Tip en ven
Afdeling:
Anlæg, Silkeborg
Geografi: Region Midtjylland
Frist:
Funktion: Tilbudsberegner
Ansættelsesvilkår: Funktionær
Tiltrædelse: Snarest muligt eller efter aftale
Kontaktperson:
Leif Thomsen Afdelingschef +4540351963

Arkil A/S | + 45 73 22 50 50 | arkil@arkil.dk | CVR 15070544