STUDERENDE

Start din karriere som studerende i Arkil

INVESTÉR I DIN FREMTID

Er du i gang med dine studier og på udkig efter en praktikplads, studiejob eller et samarbejde omkring et projekt eller speciale?

I Arkil tilbyder vi lærerige og udviklende praktikpladser, indholdsrige studiejobs eller muligheden for at skrive projektopgaver eller speciale hos os.

Vi vil gerne bidrage med praktiske erfaringer, sparringer med vores specialister, viden fra vores produktion og give et solidt indblik i alle projektets facetter til studerende på videregående uddannelse. Vi anser det som vores ansvar at være med til at styrke din uddannelse og udvide din teoretiske viden til praktiske erfaringer og kompetencer.

Se dine muligheder

PRAKTIKSTILLINGER

Vi søger løbende studerende i praktik.

UNG I ARKIL

Du bliver en del af netværket Ung i Arkil, når du er praktikant eller i studiejob hos os

Netværket er for unge ingeniører og teknikere under 35 år og har til formål at skabe et socialt og fagligt netværk på tværs af divisioner og kompetencer i Arkil, hvor man kan lære sine kollegaer i ofte samme jobfunktion at kende, sparre med hinanden og drage udbytte af hinandens erfaringer.

Ung i Arkil mødes flere gange om året til arrangementer, byggepladsbesøg eller foredrag.

REJSELEGAT

ELLEN OG OVE ARKILS FOND

Ellen og Ove Arkils Fond uddeler hvert år rejselegater til ingeniør- og bygningskonstruktørstuderende indenfor anlægsteknik og infrastruktur, herunder fundering, belægning, brokonstruktion, geoteknik, kloakering, hydrauliske systemer og miljøteknik. Uddelingen foregår via udvalgte uddannelsesinstitutioner. Forhør dig herom på dit uddannelsessted.

Har du spørgsmål vedrørende rejselegatet, er du velkommen til at kontakte direktionsassistent Gitte Holm, gih@arkil.dk.

HR -Partner Helle Juhl

SPØRG MIG

Har du spørgsmål til praktikstillinger, specialesamarbejde eller brug for flere oplysninger, så kontakt mig.

Helle Juhl
HR-Partner

Mobil: 24 83 51 42
Mail: hej@arkil.dk


Arkil A/S | + 45 73 22 50 50 | arkil@arkil.dk | CVR 15070544