Arkil søger en erfaren entrepriseleder til spændende anlægs- og infrastruktur-projekter

Har du en passion for at lede forskellige anlægsprojekter og befinder du dig samtidig godt i en rolle, hvor du skal levere kvalitet til tiden? Så har vi en spændende stilling til dig.

Sæt dit aftryk 

Arkil er en danskejet entreprenørvirksomhed, som er dedikeret i at levere højkvalitetsløsninger og service til vores kunder, og vi stræber altid efter at være branchens foretrukne partner.

Du bliver tilknyttet kontoret i Silkeborg med højt engagerede kolleger. Du får medansvar for fag-, hoved- og totalentrepriser, der indebærer alt fra tilbudsgivning, kontraktforhandling til planlægning af den overordnede drift af byggepladsen. Det er derfor en fordel, hvis du har et godt kendskab til de forskellige kontrakttyper. Det bliver dit ansvar, at projekterne gennemføres inden for Arkils fastlagte rammer, herunder økonomi, tid og kvalitet. 

Som entrepriseleder skal du stå i spidsen for forskellige typer af anlægsopgaver, det kan være alt fra små til store projekter, hvor du har det planlægningsmæssige og økonomiske ansvar i tæt samarbejde med en formand, herunder en stor kontakt til bygherre. 

I Arkil arbejder vi ofte i interne kombinationsprojekter med vores kollegaer fra andre afdelinger. I sådanne projekter kan det være dig, der har rollen som den ansvarlige koordinator. Herudover vil du også blive tilknyttet større projekter, hvor du vil have ansvaret for en del af opgaven, i et tæt samarbejde med en projektchef, formand, samt eksterne og interne samarbejdspartnere. En spændende rolle hvor du sætter dit aftryk på mange forskellige opgaver. 

Jobbet kræver at du kan fokusere, prioritere og samarbejde, ligesom evnen til at motivere medarbejdere, sikre et sikkert og godt arbejdsmiljø samt uddelegering af opgaver er en vigtig egenskab.

Vi tilbyder

 • En fuldtidsstilling med fleksible arbejdstider
 • Ansættelse i en virksomhed som er kendt for sit sunde arbejdsmiljø og høje kvalitetsniveau 
 • God mulighed for videreudvikling og efteruddannelse 
 • En konkurrencedygtig lønpakke 
 • Attraktiv sundhedsforsikring og pensionsordning
 • God kørselsordning

Det forventer vi om dig

 • Du har erfaring med projektledelse og gerne et godt kendskab til anlægsprojekter
 • Er en stærk kommunikator og forstår at navigere i en omskiftelig hverdag
 • Har en videregående uddannelse, gerne som ingeniør eller konstruktør med relation til anlægsbranchen
 • Har erfaring med at opretholde høje standarder for kvalitet og sikkerhed.
 • At du taler og skriver flydende dansk og kan begå dig på engelsk.

Vores værdier

Vi agerer og arbejder ud fra Arkils værdisæt, så det er vigtigt for os, at du kan samarbejde med mange forskellige interessenter og personligheder. Det indebærer også, at du er løsningsorienteret og handlekraftig, samtidig med at du formår at rumme en vis grad af kompleksitet og kan tilpasse dig pludselig opståede situationer. 

Er du klar til at indfri dit potentiale og udfolde dine kompetencer 

Så send din ansøgning og CV hurtigst muligt. Vi indkalder løbende til samtale og lukker jobopslaget når den rette kandidat er fundet.  

Arkil er en mangfoldig og inkluderende arbejdsplads, og vi opfordrer alle kvalificerede kandidater til at søge stillingen, uanset køn, alder og etnicitet. 

Ønsker du at vide mere
Er du velkommen til at kontakte afdelingschef Leif Thomsen på telefon 40 35 19 63.

Vi ser meget frem til at høre fra dig

Læs mere om Arkil her

Ansøg
Del i dit netværk Del på Facebook Del på LinkedIn Udskriv Tip en ven
Afdeling:
Anlæg, Silkeborg
Geografi: Region Midtjylland
Frist:
Funktion: Entrepriseleder, Projektleder
Ansættelsesvilkår: Funktionær
Tiltrædelse: Efter aftale
Kontaktperson:
Leif Thomsen Afdelingschef +4540351963

Arkil A/S | + 45 73 22 50 50 | arkil@arkil.dk | CVR 15070544