Arkil søger projektchef til store anlægs- og infrastrukturprojekter

Du har passion for komplekse anlægsprojekter, du har en solid erfaring fra tidligere job og du befinder du dig sikkert og godt med en rolle, hvor du skal stå i spidsen for store projekter og levere kvalitet til tiden.

Sæt dit aftryk 

Du bliver tilknyttet kontoret i Silkeborg med højt engagerede kolleger, hvor vi beskæftiger os med alt fra de tunge anlægsopgaver til mindre projekter. Du vil som projektchef have et tæt samarbejde med afdelingslederen, entrepriseleder, formænd og kunden. Det er derfor vigtigt, at du formår at få alle kompetencer i spil, når det gælder ledelse af medarbejdere men også samarbejdet med bygherre og rådgiver. 

I din rolle som projektchef har du ansvar for større projekter/kalkulationer, og det kan være dig, der udpeges til at stå i spidsen for interne kombinationsprojekter som er fællesprojekter, der uføres i samarbejde med flere af Arkils afdelinger. I sådanne projekter bliver du ansvarlige for den samlede projektorganisation, der består af kollegaer fra andre afdelinger f.eks. projektledere, arbejdsmiljø, formænd, projektassistenter og indlejet underentreprenører. Du har det overordnede ansvar for styring af arbejdets planlægning, ledelse, økonomi, kvalitet, kvalitetssikring samt bygherrekontrakten. 

Det bliver dit ansvar, at projekterne gennemføres inden for Arkils fastlagte rammer, herunder økonomi, tid og kvalitet. Jobbet kræver gode evner til at kommunikere, fokusere, prioritere og samarbejde, ligesom evnen til at samle holdet omkring dig, motivere medarbejdere, sikre et sikkert og godt og arbejdsmiljø samt uddelegering af opgaver er vigtige egenskaber.

Vi tilbyder

 • En fuldtidsstilling med fleksible arbejdstider
 • Ansættelse i en virksomhed som er kendt for sit sunde arbejdsmiljø og høje kvalitetsniveau
 • God mulighed for videreudvikling og efteruddannelse 
 • Konkurrencedygtig lønpakke
 • Attraktiv sundhedssikring og pensionsordning
 • Attraktiv kørselsordning

Vi forventer

 • At du har solid erfaring med projektledelse og erfaring med komplekse anlægsprojekter
 • Du har erfaring som projekt-/entrepriseleder eller projektchef
 • Er en stærk kommunikator og forstår at navigere i en omskiftelig hverdag
 • Har en videregående uddannelse, gerne som ingeniør eller konstruktør med relation til anlægsbranchen
 • Har erfaring med at opretholde høje standarder for kvalitet og sikkerhed
 • At du taler og skriver flydende dansk og kan begå dig på engelsk

Vores værdier

Vi agerer og arbejder ud fra Arkils værdisæt, så det er derfor vigtigt for os, at du kan samarbejde med mange forskellige interessenter og personligheder. Det indebærer også, at du er fokuseret, løsningsorienteret og handlekraftig, samtidig med at du formår at rumme en høj grad af kompleksitet og kan bevare roen og altid vægte en god dialog og en ordentlig behandling af kollegaer og samarbejdspartnere.

Er du klar til at indfri dit potentiale og udfolde dine kompetencer 

Så send din ansøgning og CV hurtigst muligt. Vi indkalder løbende indkalder til samtale og lukker jobopslaget når den rette kandidat er fundet.

Arkil er en mangfoldig og inkluderende arbejdsplads, og vi opfordrer alle kvalificerede kandidater til at søge stillingen, uanset køn, alder og etnicitet. 

Ønsker du at vide mere

Er velkommen til at kontakte afdelingschef Leif Thomsen på tlf.: 40 35 19 63.

Vi ser meget frem til at høre fra dig

Læs mere om Arkil her

 

 

Ansøg
Del i dit netværk Del på Facebook Del på LinkedIn Udskriv Tip en ven
Afdeling:
Anlæg, Silkeborg
Geografi: Region Midtjylland
Frist:
Funktion: Entrepriseleder, Projektleder
Ansættelsesvilkår: Funktionær
Tiltrædelse: Efter aftale
Kontaktperson:
Leif Thomsen Afdelingschef +4540351963

Arkil A/S | + 45 73 22 50 50 | arkil@arkil.dk | CVR 15070544