BROLÆGGER

LÆRLING

HVAD LAVER EN BROLÆGGER?

En brolægger er med sine forskellige sten og klinker med til at skabe smukke belægninger og forme landskaber og byrum. Arbejdet foregår ofte i det fri og indebærer masser af frisk luft. 

"Hvis man kan lide fysisk arbejde og samtidig har sans for detaljen, er god til at visualisere ting, og kreativ, er det et job, hvor man bliver udfordret.”

VICTOR, BROLÆGGERELEV

HVOR LANG TID TAGER UDDANNELSEN?
Uddannelsen varer fra 3 år til 3 år og 11 måneder inkl. ophold på en erhvervsskole. Størstedelen af uddannelsen finder sted i Arkil.

HVAD KRÆVER UDDANNELSEN?
Uddannelsen henvender sig til dig, der kan lide at arbejde udendørs. Du skal have lyst og evnen til at få overblik over eget og andres arbejdsområder og planlægge derefter. Du skal kunne samarbejde med andre, men i lige så høj grad kunne arbejde selvstændigt. Du skal have afsluttet folkeskolens 9. klasse.

HVOR I LANDET KAN JEG TAGE UDDANNELSEN?
Du kan tage grundforløbet på flere af landets erhvervsskoler. Det er ikke alle skoler, der tilbyder alle fagretninger, så det er muligt, at du skal tage hovedforløbet på en anden skole. På www.blivbrolægger.dk kan du se hvilke skoler, der tilbyder hovedforløbet.

HVORDAN ER LØNNEN?
Du får elevløn fra den dag, din uddannelsesaftale træder i kraft, og du får løn i både praktik- og skoleperioderne.

HVORDAN ER JOBMULIGHEDERNE EFTER ENDT UDDANNELSE?
Som udlært brolægger har du rigtig gode jobmuligheder som svend i anlægsbranchen – og kan få job i både private og offentlige virksomheder. Du kan også vælge at læse videre til f.eks. byggeteknikker, byggekoordinator, kort- og landmålingstekniker og bygningskonstruktør.

BLIV ELEV ELLER LÆRLING I ARKIL

Vil du med på holdet?

Søg

Arkil A/S | + 45 73 22 50 50 | arkil@arkil.dk | CVR 15070544