PRAKTISK ERFARING

Ingeniør- og bygningskonstruktørstuderende

Bliv studerende i Arkil - få en praktikplads.

TAG DIN PRAKTIK HOS OS

Indfri dit potentiale, udfold dine kompetencer og udvikl dig både fagligt og personligt i Arkil

Som studerende i Arkil bliver du inddraget i opgaver og er en vigtig del af projektteamet lige fra første dag, du træder ind ad døren. Du får indsigt i og praktisk forståelse for entreprenørbranchen. Vi giver dig medansvar, egne opgaver og mulighed for at afprøve dine teoretiske kompetencer og viden fra en lang uddannelse, inden virkeligheden for alvor banker på.

Alt afhængig af i hvilken division og afdeling du ansættes i, vil du berøre emner som tilbudsfunktion, projekt-, bygge- og sikkerhedsmøder, arbejdsmiljø og kvalitetssikring, byggesagsøkonomi, tids- og arbejdsplaner, indkøb og forhandling m.m. 

Søg praktik
Få studiejob i Arkil

ET FAGLIGT RELEVANT STUDIEJOB

Få praktiske erfaringer på CV’et

I studiejobbet kan du bruge teorien fra studiet i praksis. Herudover lærer vi dig en masse, som der ikke bliver undervist i på studiet; tommelfingerregler, erfaringer og virkelighedens begrænsninger.

Med et studiejob i Arkil forberedes du til arbejdsmarkedet, du skal ud i efter endt uddannelse. Dine kolleger, som du i forvejen kender fra praktikken, har forståelse for, at du skal kunne balancere studie samt job, og det hjælper de fleksible arbejdstider også med. Dertil har du erfarne kollegaer, som gerne hjælper i forbindelse studiets projekter og opgaver.
 

Søg dit næste studiejob
Afdelingschef Aarhus, Martin Servé Brunghart

"Dit udbytte af praktikken er vigtigt for os."

Martin Servé Brunghart, afdelingschef, Anlæg Aarhus

 

Når vi siger tak for denne gang til en studerende efter en praktikperiode, er det med en vished om, at de studerende tager både nye kompetencer, praktiske erfaringer og gode oplevelser fra hverdagen med sig. Det er vigtigst for os, at den studerende har haft egne opgaver og ansvar, som kan føjes til CV’et. Derudover gør vi også en indsats ud af, at den studerende oplever samarbejde på tværs og skaber et netværk.

PROJEKT- ELLER SPECIALESAMARBEJDE

Brug os og vores projekter som fundamentet for din opgave

Med et projekt- eller specialesamarbejde får du en unik mulighed for at skrive din opgave med sparring og vejledning fra vores dygtige medarbejdere. Du kommer med en god idé eller emne, du gerne vil undersøge nærmere – og vi stiller vores specialisters viden, data og erfaringer til rådighed.

Vi følger dig gennem hele skriveprocessen og vi udfordrer gerne dig og dine teoretiske anskuelser, så du kan opnå en velskrevet og funderet opgave.

 

Skal vi skrive projekt eller speciale sammen?
Besøg Arkils byggepladser

PROJEKTBESØG

Vil du have indblik i vores verden?

Vi åbner gerne vores byggepladser for fremtidens ingeniører og bygningskonstruktører.

Under byggepladsbesøget får de studerende praktisk og håndgibelig indsigt i byggepladsens processer, når projektledelsen fortæller om projektet. 

 

Book et byggeplads besøg

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Har du spørgsmål til praktik eller studiejob, så har vi samlet en række spørgsmål og svar her. Har du et spørgsmål, du ikke kan finde svaret på i oversigten, så kontakt Louise - vores koordinator for studerende og praktikforløb.

Spørgsmål og svar

Arkil A/S | + 45 73 22 50 50 | arkil@arkil.dk | CVR 15070544